SLF Oslo har fått nytt styre

Torstein Bremset gjør comeback som styreleder i SLF Oslo etter ett års pause. Olav Torvund, Janne Svegården og Kari Skjaker ble på gårsdagens årsmøte valgt til nye styremedlemmer.
Her er det nye styret:
  • Torstein Bremset
 (leder) – Har vært styreleder tidligere og sentral drivkraft for SLF Oslo siden lokallaget ble startet opp på nytt i 2008. Ønsker å videreføre det politiske arbeidet og legge tilrette for at flere kan engasjere seg i SLF.
  • Kari Skjaker (ny) – Ivrer for sykkelsaken, og for organisering og fruktbart styrearbeid. Har vært ansvarlig for flere medlemsmøter og for den store paneldebatten under lokalvalgkampen i 2011.
  • Janne Svegården (ny) – Tidligere bystyremedlem for Arbeiderpartiet. Helårssyklist.
  • Olav Torvund (ny) – Advokat og jusprofessor med stort engasjement for sykkelsaken. Blogger om sykling, opphavsrett, gitar, mat og drikke.
  • Guro Svenkerud Fresvik – Venstrepolitiker, jobber med internkommunikasjon på BI.
  • David Sortland – Styreleder siste periode, tar gjenvalg som styremedlem. Samfunnsøkonom med bakgrunn fra KrF.
  • Trond Solem – Flere års erfaring i styret, har bl.a. gjort en god jobb som SLFs representant i Tverretatlig Sykkelutvalg (TES).
Vara er Christian Løverås (sannsynligvis den av kandidatene som tilbringer mest tid på sykkelsetet, og dokumenterer det på Internett. Styrets ekspert på sosiale medier.) og Rodney Lobo (Helårssyklist som alltid tar i et tak for SLF når det trengs. Har bakgrunn fra NORAD.) Valgkomite: Pål Jostein Didriksen, Martin Hagfors, Rina Mariann, Hansen og Justin Fackrell.
Reklame
Dette innlegget ble publisert i Diverse. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s