TES-møte: Grønlandsleiret x Platous gate, sykkelprosjektet og torg i Oslo

Agenda for nytt TES-møte 17. oktober 2012 under. TverrEtatlig Sykkelgruppe (TES) er et nettverk av sentrale personer fra Bymiljøetaten, Statens vegvesen, Plan- og bygningsetaten, politiet og SLF Oslo.  Gruppen har ikke beslutningsmyndighet, men mange prosjekter diskuteres og videre løsninger foreslås. Enten i form av konkrete forslag eller nye møter med andre aktører.

  • Kryssutforming Grønlandsleiret x Platous gate (fra BYM) – Se Google Streetview og kart her.
  • Status på og fra sykkelprosjektet (fra SLF) – Vi vet at prosjektet skal vidreføres (ut i fra hva vi hører fra budsjett-nyheter), men hvem driver det videre og hvordan deler vi informasjon med de for å jobbe best mulig sammen om saken vår?
  • Torg generelt (fra SLF) – Er det fortsatt en egen divisjon i BYM som har ansvaret her, og hva tenker de om sykkeltilpasning fremover?
  • Rådhusplassen (fra SLF) – Hva skjer med Nasjonalmuseet og båthavnen?  Relatert til diskusjoner om bruk av Dokkveien eller Dronning Mauds gate som hovedsykkelstreking.  I presentasjonen til Nasjonalmuseet (PDF) er det 1) enda trangere i rundkjøringen nederst i Dokkveien. Og 2) en tegning med med rød sykkelvei mellom Nasjonalmuseet og bygget bak.
  • Youngstorget (fra SLF) – I og med at deler av Torggata skal endres, er det ikke da naturlig å diskutere muligheter på Yongstorget samtidig?  Løsningen i dag med «shared space» og en stor bom er ikke særlig god.
  • Stortorvet (fra SLF) – Siste status der?
Reklame
Dette innlegget ble publisert i Diverse. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s